Over ons

Scooter dealer van vele merken!

DB Scooters heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het doel is streven naar innovativiteit en het perfect bedienen van de scooterliefhebber. Dat kan volgens ons alleen als we samenwerken met de beste werken binnen de scooterwereld. DB Scooters uit Den Bosch is er daarom trots op om dealer te zijn van de merken Yadea, Kymco, Vespa, Miku, Piaggio, Peugeot, Monoxx, Sym & meer! Dit betekent dat wij de nieuwste modellen van deze merken kunnen verkopen en dat wij werken met de officiële onderdelen en accessoires van deze toppers binnen de scooterwereld.

 

Particulier & Zakelijk

Wij staan klaar voor zowel particulieren als vakhandel. Beiden hebben bij ons de mogelijkheid om via onze webshop scooters, onderdelen en accessoires te bestellen. Voor grote partijen vragen wij u contact op te nemen via het contactformulier of per telefoon. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons langs te komen in de winkel, net buiten het centrum van ‘s-Hertogenbosch. In deze showroom staan de nieuwste modellen uitgestald en hebben wij een grote voorraad aan scooteronderdelen. Ook kunt u hier terecht voor gebruikte scooters en bromfietsen, die uiteraard in perfect conditie zijn teruggebracht door onze vakmensen.

Scooters & E-Bikes op voorraad

Tevreden Klanten

Jaar Branche-ervaring

Bezoek ons!

Bent u benieuwd geworden naar de echte showroom na het zien van de foto’s? Kom dan gewoon langs in Den Bosch! U vindt ons nabij het centrum onder de Broza Bingozaal. Parkeren kan gratis en voor de deur.

Ons adres is: Cypresstraat 28, 5213 ER ‘s-Hertogenbosch.

De koffie staat altijd klaar!