Piaggio_scooter

Scooters & E-Scooters

Wilt u een nieuwe scooter kopen? Wij zijn officiëel dealer van talloze bekende scootermerken. Wij verkopen o.a. scooters van BTC, Vespa, Miku, Piaggio, Peugeot, Monoxx, Kymco, Sym en Yadea. vindt u bij ons altijd uw favoriete scooter. Wij staan voortdurend in contact met deze merken en zorgen er voor dat de nieuwste modellen bij ons te krijgen zijn. Uiteraard vindt u ook occasions van deze gerenommeerde merken. Als officiële dealer zorgen wij ook voor het onderhoud van deze scooters. Bij ons vindt u de originele onderdelen en accessoires om uw scooter in topconditie te houden.

Een nieuwe scooter in termijnen betalen is tegenwoordig heel normaal. U betaalt de scooter per maand af en u bent volledig eigenaar van de scooter. Het te betalen maandbedrag start vanaf iets meer dan 0,89 euro per dag. Heeft u nog vragen of advies nodig? Wij helpen u graag.

yadea c1s headlight
Sym fiddle

Wilt u uw scooter inruilen of verkopen?

Neem contact met ons op per email of telefoon en krijg vrijblijvend een offerte. Het is uiteraard nog gemakkelijker om even langs te komen bij ons op de Cypresstraat in Den Bosch!

Onze Merken

vespa sprint s 2020

Vespa

Vanaf €4069,-

Piaggio-Zip-4T-grijs-v

Piaggio

Vanaf €1799,-

pegeot-django-s-2016-1-1

Peugeot

Vanaf €1799,-

Yadea G5 Business Milano (6)

Yadea

Vanaf: €1799,-