De Werkplaats

DB Scooters uit Den Bosch beschikt over een eigen werkplaats. Deze werkplaats wordt gebruikt om eventuele problemen aan uw scooter te verhelpen. Tevens dient deze werkplaats als voorraad voor onze winkel in Den Bosch en voor onze webshop. De werkplaats is professioneel ingericht en is voorzien van de modernste apparatuur, die ons in staat stelt om zo snel mogelijk uw scooter weer als nieuw op te leveren. In onze werkplaats werken monteurs die al jaren ervaring hebben met het repareren en reviseren van scooters. Kwaliteit gegarandeerd bij DB Scooters!

U

Testapparatuur

DB Scooters beschikt over de modernste CO2-testapparatuur. Wanneer u uw scooter ter reparatie aanbiedt bij DB Scooters wordt deze eerst tot in het fijnste detail nagekeken. Op basis van deze grondige controle gaan onze specialisten aan de slag met uw scooter. Met behulp van de beste apparatuur op scootergebied wordt uw scooter volledig gereviseerd. Met testapparatuur wordt gecontroleerd of alles vervolgens weer functioneert zoals het hoort. Voor het afstellen van 4-takt scooters wordt daarnaast gebruikt gemaakt van CO2-testapparatuur. Pas op het moment dat uw scooter weer tip top in orde is, leveren wij de scooter af. Uiteraard streven wij naar een zo snel mogelijke aflevering, zodat uw snel weer kunt genieten van uw topmodel.

Werkzaamheden

Als u veel rijdt met uw scooter is het verstandig om uw scooter regelmatig na te laten kijken. Eventuele gebreken kunnen negatieve invloeden hebben op prestaties en materialen. In de werkplaats van DB Scooters te ‘s-Hertogenbosch voeren wij speciale onderhoudsbeurten uit. Tijdens deze beurten wordt uw scooter grondig nagelopen. Voor reparaties, zowel 2-takt als 4-takt, en motorrevisie bent u ook aan het goede adres. Wij hebben tevens experts in huis voor schadeherstel. Uw scooter zal als nieuw uit de werkplaats komen. Een mooi voordeel voor u is dat u in de werkplaats uw versleten bandjes tegen geringe kosten op de velg kunt laten monteren, u betaalt slechts € 5,00 per band (dit geldt alleen als u met de losse velg komt en is excl. verplichte verwijderingsbijdrage van de oude band).